Stockholm är Sveriges största stad och således är det inte märkligt att du i Sveriges huvudstad hittar det största och bästa utbudet av konferenshotell och konferensanläggningar. Här hittar du allt från moderna konferenslokaler mitt i city till natursköna konferensanläggningar vid vatten och hav. Fördelen med att aktivt kunna välja sin mötesplats utifrån behov och känsla är just den lyx som man får av att lägga sin konferens i Stockholmsregionen.

Konferenshotell för små som stora möten

Allt välja den miljö man vill ha för mötet är såklart en av de viktigaste aspekterna för konferensen, vill man ha lugn och ro och fart och fläng. En annan aspekt när det gäller val av konferensanläggning är beroende av hur stor grupp man är. Passar konferenshotellet för det antalet personer ni är? Har de tillräckligt med hotellrum och konferenslokaler för att kunna erbjuda er en bra upplevelse. I centrala Stockholm finns gott om konferenshotell som kan ta emot stora grupper men hur man än vänder och vrider på sig kan man vara begränsad av de fyra väggarna medan längre ut från stan har man oftast hela naturen att breda ut sig på. Konferenslokalerna mitt i Stockholm gör det istället lite lättare att hitta flertalet konferensaktiviteter eller om man vill äta på någon specifik restaurang. Kort och gott, behovet för ert möte är en bra grund för att välja vart man vill lägga konferensen, en annan viktig aspekt är transporten.

Transport för konferenser i Stockholm

När det gäller att ta sig till konferensen runtom i Stockholm är det sällan problem, kollektivtrafiken är väl utbyggd och bussar tar sig lätt till de olika delarna från norr till söder, väster som öster. Flertalet konferensanläggningar i Stockholm erbjuder dessutom transporten i priset för konferensen, oftast med utgångspunkt från Stockholms central, vilket passar de flesta oavsett från vilket håll man kommer ifrån eller ska åka till. Att Stockholm har Sveriges största internationella flygplats i Arlanda hjälper även när man har internationella gäster som besöker mötet.

Fortsätt läsa om tips och konferenshotell här på vår sida, du hittar allt från konferenser mitt i city som naturnära konferenshotell längre ut från Stockholm men som erbjuder sköna möten i avkopplande miljö. Lycka till med mötet!