Längtar man efter konferenser i lite lugnare och skönare miljö behöver man inte leta länge, speciellt om man känner till Körunda. Detta härliga konferenshotell i Stockholm erbjuder allt för mötet i ett och samma hus, det innebär att oavsett var man än befinner sig i konferensanläggningen har man inte långt att gå till vare sig konferenslokaler, hotellrum, restaurang eller relaxavdelningen. Boka din konferens på Körunda är både enkelt, smidigt och en väldigt personlig upplevelse. Det är sällan man får en mer personlig, trevlig och alltid ett glatt leende när man lägger sin konferens på Körunda.

Naturen runt knuten

Körunda som ligger endast 30 minuter från Stockholm gör det enkelt för alla att komma till konferenshotellet. Buss eller bil är inga problem, motorvägen gör att det knappt är mer än rakt fram och två högersvängar. Åker man bil behöver man aldrig tänka på parkering, den är gratis på Körunda. Soliga sommardagar kan det vara extra mycket folk som tar sig hit och då kan det bli välfyllt på parkeringen, då är det bara ta de lugnt och inse att man snart sitter på solverandan och tar sig ett kallt glas bubbel och tittar ut över golfbanan.

Körunda konferenslokal

Moderna konferenslokaler

Vi har nämnt naturen, området, närheten och konferenslokalerna håller även de högsta klass. Håller man konferens i Körundas största lokal Muskan har man vy mot just sjön som är dess namne. Man väljer själv hur man vill sitta, det finns plats för upp till 120 personer. Körunda har konferenslokaler som passar de allra flesta och mysiga mindre grupprum att dela upp grupperna i. Det är personligt och det märks inte minst om man låter konferensdeltagarna sätta sig i sofforna som finns lite här och var både i lobbyn och på ovanvåningen vid möteslokalerna.

Kort och gott, är du på jakt efter en härlig konferens i Stockholm då kan Körunda vara ett av de absolut bästa alternativen och som är väl värt ett besök om och om igen.

Naturskön konferens på Körunda