Vad letar du efter när du ska ha konferens i Stockholm? De flesta av oss vill ha sköna lokaler, god mat och så klart så vill man sova kvar ska det vara bekvämt. Allt detta och lite till får man när man bokar konferensen i Stockholm på Sheraton. Det klassiska hotellet på Tegelbacken har troligtvis Stockholms absolut bästa läge både för möten och vistelse, om ens deltagare kommer långväga så är det smidigt både om man kommer med flyg eller tåg. Stockholms centralstation ligger endast ett par minuter bort, vilket innebär att oavsett om man åker tåg från övriga delar av landet eller kommer med Arlanda express eller taxi från just Arlanda flygplats är det enkelt och smidigt att ta sig till och från hotellet. Vill man så kan man självfallet åka hela vägen fram till den vackra entrén men det är trevligt att ta stegen ner på Vasagatan också.

Konferens i centrala Stockholm

Allt för konferensen och lite till

Sheraton tenderar till att inte behöva någon vidare introduktion, detta klassiska hotell har gett exklusiva hotellvistelser till kunder i över 40 år. Att just möten blivit allt populärare på Sheraton beror dels på den utmärkta servicen från att man stiger in innanför dörrarna till den fantastiska maten som serveras i restaurangen och självfallet är vyn mot Riddarfjärden något som gör det där lilla extra att man bara säger wow.

Sheraton Wellness – Möten som sätter din hälsa i fokus

Ta vara på dina medarbetares välbefinnande med ett möte som serverar mat och dryck med prestationshöjande egenskaper. Vad sägs om laxsashimi med sjögrässallad. Under mötet har man även tillgång till en eroplatikudde som förbättrar ens hållning och samtidigt minskar spänningen i rygg, axlar och nacke, boka en Wellness konferens på Sheraton.

Konferens i centrala Stockholm